Alap Kurzus

A Kutya-Gazdi páros együtt sajátítják el az alapengedelmességi gyakorlatok különböző tanítási módszereit, a klasszikus kondicionálás pozitív megerősítéses irányelveit követve.

A fokozott ingerkörnyezetben megszerzett és elmélyített tudás kellő következetesség és szorgalmas gyakorlás mellett a hatékony kontrollálhatóság eredményét hozza.
A Kutya és Gazdi számára is szórakoztató, egyedülálló kapcsolaterősítő és bizalomépítő játékok ugyanakkor a tanulást örömtelivé teszik, így Kutyánk a tanulás és tanítás folyamatához kellemes élményt kapcsol, egyre nyitottabbá válva az új információkra.

Mindeközben a Gazdik megtanulhatják felismerni és értelmezni kutyájuk jelrendszerét, megismerhetik kommunikációs repertoárjukat, és megtanulhatnak megfelelően reagálni azokra, továbbá korrigálhatják az esetleges rossz beidegződéseket.

8 alapengedelmességi gyakorlat, díjmentes gyakorló órákkal kiegészülve, trükkök, városi séta, szükség szerint egyéni tanácsadás, általános tartási, táplálási, ápolási és nevelési tanácsadás – nem csak a kutyaiskolában.

  • 7 + 1 alkalom
  • alkalmanként 100 perc
  • 4 – 8 fő / csoport
  • amivel megismerkedhettek: figyelem irányítás, szemkontaktus, kézkövetés, kapcsolatépítő gyakorlatok, ültetés, fektetés, helyben maradás felépítése, behívás, séta laza pórázon, lábhoz igazítás, tiltás, feloldás, helyre küldés

A kurzus díja: 40.000 Ft.

Ha menhelyről örökbefogadott kutyusod van,  5000 Ft kedvezményt biztosítunk Számotokra!

Személyes találkozásunkig BOLDOG KUTYÁZÁST KíVÁNUNK!