Dog Garden Klub

DOG GARDEN KUTYA – KLUB

Egy kutyás közösség, melyet magunk építünk, formálunk – együtt, közösen. Kutyáink már jól ismerik egymást, hiszen vagy a kutyaiskolai kurzusok valamelyikén, vagy a rendszeresen szervezett nyílt futikon, egyéni programokon újra és újra találkoznak egymással. A Gazdik is jól ismerik már egymást a közös sétáltató helyeknek,  vagy éppen a Dog Garden kutyás programjainak köszönhetően, s barátsággal, szeretettel fogadják, fogadjuk az újonnan csatlakozókat.

Facebook csoportunk felületén és személyes találkozásaink alkalmával megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, feltehetjük kérdéseinket. A kutyaiskola központi elhelyezkedésű, biztonságosan körbekerített, a Séd által határolt, közel 3000 nm-s területén kutyáink szabadon szaladgálhatnak, játszhatnak egymással, kihasználva minden természetes tereptárgyat, nyári melegben a hűsítő patak vizét, amiben hatalmas pancsolásokat szoktak rendezni.

Célunk egy olyan stabil kutyás közösség összetartása, akik a kulturált városi kutyatartói emberek táborát gyarapítják és erősítik, s akikkel közösen városi és akár régió szinten is érvényt tudunk szerezni bizonyos, a felelős kutyatartást támogató kezdeményezéseknek.

Köztünk a helyed, ha:

  • kutyusod fajtársakkal megfelelően szocializált (Ha nem tudod, az-e, vagy bizton tudod, hogy nem az, esetleg fenntartásaid, félelmeid vannak ezzel kapcsolatban, keress meg minket, s igyekszünk segíteni.)
  • nem, vagy nem rendszeresen tudod leengedni pórázról, hogy szabadon szaladgálhasson s játszhasson fajtársaival
  • nem szívesen engeded el olyan helyen, ami nincs körbekerítve
  • szeretnél egy szuper kutyás csapat tagja lenni
  • szeretsz kutyáddal közösen kirándulni, túrázni, futni, sportolni, új dolgokat megtanulni
  • erősítenéd kutyád szocializációs képességeit
  • elsajátítanád a kutyák kommunikációs repertoárját és megtanulnád, hogyan előzd meg vagy kezeld az esetleges konfliktushelyzeteket
  • részt veszel/vettél iskolánk valamelyik kurzusán, s aktív ingerkörnyezetben gyakorolnád a megszerzett ismereteket
  • élveznéd a Dog Garden veszprémi szolgáltatásaihoz érvényesíthető kedvezményeket
  • szívesen részt vennél tervezett programjainkban:

Nyílt futi, Falkatúra, SUP – DOG Tréning, Klikker Tréning, Trükk Tréning, Kutyaiskolai gyakorló órák, Szakmai előadások, Agility,  Felelős Állattartás – Iskolaprogramok, Kutyás Tábor szervezés, Adomány gyűjtő kutyás rendezvények a menhelyek munkájának segítéséért

Nyílt futik egész évben, többi programunk tavasztól őszig bezárólag kerülnek megszervezésre alkalmi és rendszeres jelleggel.

– A nyílt futikon 500 Ft-s területfenntartási hozzájárulással segítheted munkánkat és a futi folyamatos karbantartását, fejlesztését.

– A gyakorló órák díja: 2000 Ft, melyből minden 500 Ft egy Veszprém megyei menhely munkáját támogatja – az összegyűlt támogatást minden év Karácsonyán, a Klub tagjai által választott menhelyre juttatjuk el.

– Klub Tréningjeinkről és egyéb programjainkról aktuálisan weboldalunkon és Facebook oldalunkon tudsz tájékozódni.