Egyéni Tréning

Előfordulhat, hogy kutyusod számára nem a különböző csoportos kutyaiskolai foglalkozások valamelyike a legmegfelelőbb választás.

Olyan speciális viselkedésproblémák esetében, mint a SZEPARÁCIÓ (egyedül maradási félelem), a félelmi vagy egyéb okból tanúsított AGRESSZIÓ fajtársakkal, emberekkel, környezeti ingerekkel szemben, esetlegesen a SZÖKÉS vagy a HIÁNYOS SZOCIALIZÁCIÓ, HARAPÁS, RONGÁLÁS, FELUGRÁLÁS…

12648180_10206846423656541_599690276_n

Tekintettel arra, hogy ezen problémák többsége otthoni környezetben vagy séta közben mutatkozik meg leginkább, így egyéni tréningjeinket jellemzően a saját lakókörnyezetetekben végezzük.

Segítséget nyújtunk abban is, ha akár vásárolnál, akár menhelyről fogadnál kutyát örökbe, de nem tudod, merre indulj, milyen szempontok alapján mérlegelj, mire figyelj, hogyan szoktasd a kutyust az új környezethez, hogyan illeszd be a családba, mindennapi életedbe.

Egyéni tréning keretén belül vállalunk alap tréninget is otthoni vagy kutyaiskolai környezetben, mely képzések struktúrája közel azonos a csoportos képzéseink tematikájával. Igény szerint plusz ismeretanyagokat, feladatokat, trükköket tanítunk. Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akiknek időbeosztása, életritmusa nem teszi lehetővé, hogy rendszeres résztvevői legyenek kutyaiskolai foglalkozásainknak, esetleg úgy vélik, kutyájuk nem, vagy még nem alkalmas más kutyák társaságában a közös tanulásra, vagy vettek már részt hasonló csoportos képzésben, s nem érték el a kívánt eredményt.

Számunkra a kutya és a gazdi közötti kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog kapcsolat kialakítása, erősítése a legfontosabb. Ennek okán nem vállalunk bentlakásos képzést, és az egyéni tréningek keretein belül kizárólag a Gazdi jelenlétében és aktív közreműködésével dolgozunk.

Egyéni tréning ára: 5.500 Ft / alkalom (90 perc, 90 percen túl minden megkezdett fél óra további 500 Ft) – menhelyről örökbefogadott kutya esetében 20 % kedvezményt biztosítunk. Az ár a kiszállási díjat NEM tartalmazza.

Kiszállási díj: Veszprémben és Veszprém 10 km-s körzetén belül nincs, azon túl a mindenkori NAV által közzétett üzemanyag áraknak megfelelő összeg a megtett km függvényében, de minimum 1000 Ft

 Egyéni tréning igényedet Veszprém és környékén Bara Ivetta és Pataki Márti tréner kolléganőknél, Székesfehérvár és környékén Győrfi Heni és Hofman Viktória tréner kolléganőknél jelezheted.