Haladó Kurzus

Alap Kurzusunkon elsajátított ismeretekre épülő, vagy azokkal az ismeretekkel már rendelkező kutya-gazdi párosok számára kidolgozott tematika, a meglévő ismeretanyagok finomítása és azok bővítése. 

 

A kutyával való örömteli együttlét alapjainak megteremtését követően számtalan lehetőségünk van még kutyánk képességeinek és ismereteinek bővítésére, melyek célja lehet többek között a megfelelő fizikai és szellemi lefárasztás, a kutyánkkal való kapcsolatunk elmélyítése,  az alapengedelmességi ismeretek bővítése, vagy a fajtársakkal való szocializáció célirányosabb fejlesztése.

Továbbá lehetőségünk van olyan, a hétköznapi életben is alkalmazható gyakorlati ismeretek elsajátítására, melyek a kutya-gazdi kapcsolatot méginkább harmonikussá teszik, s a közös interakciók során a kutya figyelme még hatékonyabban irányíthatóvá válik, viselkedése még inkább kontrollálható lesz, ezáltal a kutyánkkal eltöltött idő fokozott ingerkörnyezetben is biztonságossá, hiánytalanul élménytelivé válik.

  • 6 alkalom
  • alkalmanként 100 perc
  • 4 – 8 fő / csoport
  • amivel megismerkedhetsz: szabadon követés, megállítás, távolról irányítás, irányváltás, lábhoz igazítás, apportírozás, trükkök

A kurzus díja: 28.000 Ft