Kölyök kurzus

Kölyök Kutya Kurzusunk lehetőséget biztosít arra, hogy számos érdekes és szórakoztató játék során megalapozza és erősítse a kutya-gazdi kapcsolatot. A közösen végzett gyakorlatok fejlesztik a kutya koncentrációs képességét, miközben megtanuljuk irányítani a figyelmét, és megalapozzuk az eredményes behívhatóságot aktív ingerkörnyezetben, a fokozatosság elvét követve.

A kurzuson a fajtársakkal való közös interakciók és játékok során bővül kedvencünk kommunikációs repertoárja, probléma megoldó képessége. Korukból fakadó természetes kíváncsiságuk segíti legyőzni tartózkodásukat vagy félelmüket a különböző egyéb környezeti ingerekkel szemben, melyeket a képzés során szimulálunk.

A kutya-gazdi kapcsolaterősítő játékok megteremtik az alapját a későbbi hatékony képzésnek, közös tanulásnak. A foglalkozások során nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti ingerekhez és fajtársakhoz történő szocializációra, és lehetőségünk van a kutya-kutya és kutya-gazdi kommunikációs repertoár árnyaltabb megismerésére, értelmezésére.

  • 5 + 1 alkalom
  • alkalmanként 75 perc
  • 3 – 6 fő / csoport
  • 14 – 24 hetes kutyák számára
  • amivel megismerkedhetsz: koncentrációs és kapcsolatépítő gyakorlatok, névtanítás, behívás, tréningeszközök (mit, hogyan, miért vagy miért ne), a kutya helye a családban, általános tartási, táplálási, ápolási és elsősegély ismeretek, szoktatás kutyakozmetikai, állatorvosi vagy városi környezethez.

A kurzus ára: 28.000 Ft, ha menhelyről, gyepmesteri telepről fogadtad örökbe kutyusodat, 4.000 Ft kedvezményben részesülsz. A kurzusra ne feledd magaddal hozni az örökbefogadási szerződést és az oltási könyvet.