MIKRO Kurzus

Kis testű kutyák számára specifikált alaptanfolyam, melynek tematikája megegyezik az ALAP Kurzus tematikájával, figyelembe véve a résztvevő kutyák temperamentuma mellett fizikai adottságait is. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk azokra a hétköznapi élethelyzetekre, melyek során a gazdi viselkedése alapvetően meghatározza a kutya különböző helyzetekre adott válaszreakcióit.

A kurzuson résztvevő kutyusok biztonsággal játszhatnak egymással annak veszélye nélkül, hogy nagyobb testű fajtársaik megnehezítenék vagy akadályoznák számukra, hogy feloldódjanak, szabadon játszhassanak.

Mindezek mellett fontos része a képzésnek a nagyobb testű fajtársakkal történő megfelelő, kiegyensúlyozott interakciók erősítése, a helyes kommunikáció kialakítása, finomítása, az ilyen találkozások alkalmával produkált megfelelő viselkedés elsajátítása a gazdi részéről. Így a szocializációs és szenzibilizációs vagy deszenzibilizációs gyakorlatokba fokozatosan vonunk be már magas fokon képzett, nagyobb testű fajtársakat.

  • 8 + 1 alkalom
  • alkalmanként 100 perc
  • 4 – 8 fő / csoport
  • amivel megismerkedhetsz: figyelem irányítás, szemkontaktus, kézkövetés, kapcsolatépítő gyakorlatok, ültetés, fektetés, helyben maradás, behívás, séta laza pórázon, lábhoz igazítás, tiltás, feloldás, helyre küldés

Mekkora a méret maximum?

Mondd el vagy írd meg nekünk, milyen kutyussal szeretnél részt venni a kurzuson (akár képet is küldhetsz), s annak függvényében javasoljuk a számotokra legmegfelelőbb csoportot. Nem csak a méret a lényeg ugyanis: kutyusod temperamentuma alapvetően meghatározó a kérdést illetően.