Partnereink – Akiket ajánlunk figyelmedbe

DOG GARDEN KUTYAPANZIÓ és KUTYANAPKÖZI 

A Dog Garden azon családi kedvencek Kutyapanziója és Kutyanapközije, akik jól szocializáltak, barátságosak, mind emberrel, mind fajtársaikkal. Szeretettel várnak, ha kedvenced hozzá van szokva a kutyatársasághoz és szeretnéd gondos, szakértő kezek közt tudni, míg Neked egyéb elfoglaltságod akad, vagy egyszerűen szeretnéd, hogy jól érezze magát és a nap végén egy fáradt kutyussal térhess haza.

http://www.doggarden.hu/

DOG GARDEN – SZÉKESFEHÉRVÁR VÁROSI KUTYAISKOLA

Testvér iskolánk, azonos irányelvekkel, azonos tréning technikákkal, azonos elvrendszerrel, épp oly nagy szeretettel: Foglalkozásaik során a kölyökkori szocializációtól kezdve alapengedelmességi és haladó csoportos képzéseken át a speciális tréningekig minden szolgáltatás elérhető, ami hozzásegíti a gazdikat minden olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításához, mely szükséges a kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat kialakításához, a biztonságos és élménygazdag kutyázáshoz. Egyéni foglalkozások keretein belül lehetőség van viselkedési problémákkal küzdő kutyák tréningjére a kutyaiskola területén éppúgy, mint trénereink közreműködésével, igény szerint otthoni környezetben.

https://www.facebook.com/szvki/

DOG GARDEN HOME – KUTYAPANZIÓ ÉS KUTYANAPKÖZI, VESZPRÉM 

Hamarosan nyitunk!

 

 

DOG GARDEN – KUTYAFOTÓZÁS 

Ostorházi Helga fotós kollégánk műteremben és szabad téren egyaránt szívesen megörökít Titeket kedvenceddel, ahogy csodás képeket készít a kutyaiskolai kurzusok és a Dog Garden rendezvények alkalmával is. Természetesen bármely más témában készséggel és fantasztikus ráérzéssel áll rendelkezésetekre, legyen szó akár esküvői, glamour vagy portré fotózásról.

https://www.ohf.hu/

 

GYERMEKEKKEL A KUTYÁKÉRT – KUTYÁKKAL A GYERMEKEKÉRT ALAPíTVÁNY 

Az alapítvány célja az emberek fizikai, szellemi és mentális fejlődésének elősegítése az állat-asszisztált terápiás foglalkozások adta lehetőségek felhasználásával, életkortól függetlenül, három megyében (Veszprém, Fejér, Somogy), valamint Budapesten. Tevékenységük során fokozott figyelmet fordítanak az akut betegséggel élő, valamint a mentális zavarokkal, viselkedészavarokkal, szorongással, önbizalom hiánnyal, tanulási nehézségekkel küzdő gyermekekre és felnőttekre. Az alapítvány tevékenységének eredményeként a célcsoportok tagjai, testi-, lelki-, szellemi fejlődésük érdekében, az egyéni és kezelésüket végző szakember által meghatározott célok elérésére törekedve, interaktívan részt vesznek az állat-asszisztált terápia – igény szerint választható egyéni vagy csoportos foglalkozásain; a foglalkozásokon való rendszeres részvétel eredményeképpen a célcsoport tagjainak mentális és fizikai fejlődése már rövid időn belül megfigyelhető. 

További tevékenységek: terápiás kutya kiképzés, fiatalok felelős állattartásra nevelése iskolaprogramok keretein belül, kutyás gyermektábor szervezése és lebonyolítása.

http://www.gyermekeskutya.com

NATURKUTYA WEB – BOLT: 4 TAPPANCS Bt. 

A naturKUTYA WEB-BOLT természetes alapú és egészségbarát termékekkel, újszerű Outdoor eszközökkel, játékokkal igyekszik hozzájárulni kedvenceitek jólétéhez és egészségmegőrzéséhez.

http://www.naturkutya.hu/

 

ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET – VESZPRÉM 

Vállalt feladatuk, hogy az állatokkal, állattartással kapcsolatban felmerülő problémákra állatbarát szemléletű és méltó megoldásokat találjanak. Állatmenhelyünk a kutyusok mellett cicusokat is ment. Menhelyük és állandó dolgozói létszámuk ugyan még kicsi, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy egyszer elegendően nagyokká válhassanak ahhoz, hogy még több bajba jutott állaton képesek legyenek segíteni. Ehhez Ti elengedhetetlenek vagytok! Arra kérnek Benneteket, osszátok a kutyusok és cicusok mappáit Facebook oldalukról, ezzel elősegítve a gazdásodásukat. ♥

Az Állatvédő Egyesület – Veszprém menhelyéről vagy ideiglenes befogadójától örökbe fogadott kutyusok egyéni tréningjéhez jelentős díjkedvezményeket biztosítunk, szükség szerint a menhelyen tanácsadást, tréninget tartunk az ott dolgozó kollégák aktív közreműködésével, s hamarosan újra elindul menhelyi kutyasulink is. Segítsünk, hogy segíthessenek!

Adószám: 19264952-1-19

http://veszpremiallatvedok.hu/

 

SKICC – Illusztrációk a Nagyvilából 

Judit a valóságból egy színesebb világba rajzol-
ha szeretnél egy mesevilágba belepottyanni, vagy egyedi ajándékban gondolkodsz… Judit a Dog Garden csapatának illusztrátora, tele apadhatatlan kreativitással, kedvességgel, vidámsággal…színekkel, formákkal … szívvel és lélekkel.

https://www.facebook.com/juciskicc/?ref=br_rs